MUSICOLLEGY

REPETITIERUIMTE, OPNAMESTUDIO’S& 
TRYOUT-PODIUM

“Wij bieden professionele en creatieve oplossingen voor artiesten en muziekanten”.

Over ons

Welcome to our Music Studio

LOW BUDGET is een belangrijke term bij ons.

We willen voor elk budget iets kunnen betekenen.
Inmiddels beschikken we over drie studioruimtes die we kunnen gebruiken voor repetities, pre–producties, als opnamestudio’s en als lesruimte.
Musicollegy begeleidt bands, geeft gitaarles, zangles, drumles, zangcoaching, bandcoaching. Veel is mogelijk.

We produceren in onze studio jouw muziek

Van metal, rock, country, pop, indie, tot en met jazz. We hebben drie multifunctionele studio’s. Veel ruimte voor alles en nog wat. Als het maar met muziek te maken heeft.

Over ons

Onze diensten

Onze diensten

Repetities

Musicollegy heeft drie studioruimtes waar je in kunt repeteren. Elke studio is uitgerust met een mixer, speakers en microfoons. Backline apparatuur is in diverse vormen te lenen, indien nodig. Veel van de muzikanten spelen op eigen apparatuur. We hebben ruime opslagmogelijkheden voor de vaste bands en er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Recording

Bij SVS – Musicollegy kun je ook jouw muziek opnemen voor een Promo of een EP. Ons concept is wellicht een klein beetje anders dan in de meeste andere studio’s. Wij hebben drie opnamestudio’s. Alle ruimtes zijn met elkaar verbonden. We kunnen met een hele band ontkoppeld opnemen.  We gebruiken een opname systeem dat in een trolley is gemonteerd, zodat we vanuit elke studioruimte kunnen werken.

Productie

Een muzikale productie is best veelomvattend. Het is een creatief proces dat begint bij een liedje en eindigt bij de presentatie van een Promo CD of een Video. En tussen dat begin en het bedoelde eindproduct of eindpunt, zijn er nog een heleboel stappen die we kunnen maken. Wij begeleiden als producent / producer de muzikant of band van het begin tot aan het eindproduct.

Band Coaching & Zang?

Als je een beetje hulp kan gebruiken met je Band om muzikaal verder te komen, arrangeren of liedjes schrijven, als je de juiste muzikanten zoekt of andere hulp om je band beter te maken,  kunnen wij helpen. Als je al heel behoorlijk kan zingen maar nog graag de puntjes op de i wil zetten kunnen wij helpen dat ook echt te doen.