FACILITEITEN

Er zijn drie studioruimtes. Elke studio is voorzien van een soundcraft mixer met twee 15 inch breedband speakers, statieven, microfoons en aansluitmateriaal voor toetsen enz. De studioruimtes zijn allen ingericht met voldoende zitplaatsen, tafels en een koelkast.

Backline apparatuur is in diverse vormen te lenen, indien nodig. Veel van de muzikanten die een project bij ons doen, of op een andere wijze gebruik maken van de faciliteiten, spelen veelal op eigen apparatuur. We hebben ruime opslag mogelijkheden. Naast de drie studioruimtes is er een keuken. Er is een rook-ruimte voor in de winter.

Buiten zijn er zit-gelegenheden op het terras. Midden tussen de bloemen. Er zijn voldoende parkeerplaatsen.

Voor bands die we regelmatig zien, hebben we voor optredens een bus met 7 zitplaatsen en een ruime vrachtruimte om instrumenten, backline en PA mee te kunnen nemen. Uiteraard kun je altijd technische of muzikale hulp krijgen. Er is altijd iemand die kan helpen. Goed functionerende Wifi is aanwezig. We hebben een kabel magazijn, waaruit je bij calamiteiten altijd een kabel, voeding of een verloopplug kunt lenen.

We denken alles in huis te hebben, om het iedereen naar de zin te maken.