OPNAME
MOGELIJKHEDEN

SVS Productions LTD is naast productiemaatschappij ook opname studio. Ons concept is wellicht een klein beetje anders als de meeste andere studio’s.

Wij hebben drie opname studio ruimtes. Alle ruimtes zijn bekabeld en met elkaar verbonden. We hebben de studio’s akoestisch ontworpen met als belangrijke uitkomst  “zeer weinig diffuse reflecties”. Daarnaast hebben we korte decay-tijden in de studioruimtes gerealiseerd. Ons doel was een behoorlijk recht lopend frequentie spectrum in de ruimtes.
De gedachte die aan deze aanpak vooraf ging, is simpel.
Met de huidige digitale mogelijkheden, is vrijwel elke gewenste sfeer of ambiance in elke vorm toe te voegen, tijdens of ook na de opnames.

We leggen bij de opnames de focus op een zo perfect mogelijk oorspronkelijk geluid (sound) als basis en op de performance van de muzikanten.
We kunnen met een hele band ontkoppeld opnemen.
We gebruiken een opname systeem dat in een trolley is gemonteerd, zodat we vanuit elke studioruimte kunnen werken.  We werken graag projectmatig aaneengesloten.
Eén of twee dagen achterelkaar, zodat we goed in de muziek zitten en zo kan alle apparatuur  blijven staan. Uiteraard in een relaxte fijne sfeer met lekker eten. Bel, mail of app gerust eens voor de verdere mogelijkheden.